Loading posts...

olejek ylang ylang

olejek ylang ylang (Cananga odorata (Ylang Ylang) essential oil) – zmniejsza ilość produkowanego sebum, przeciwdziała infekcjom, przyspiesza gojenie się skóry. Stosowany w szamponach przeciwłojotokowych i przeciwłupieżowych, jak również w kosmetykach do pielęgnacji cery tłustej i trądzikowej.

olejek ylang ylang

Olejek ylang-ylang, zdj. Wikipedia

All comments (0)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.